BilligMetaldetektor.dk

Vores side om mangnetfiskeri..
Metaldetektor 2019
Magnetfiskeri
Magnetfiskeri
Magnetfiskeri
Efter at være stødt på nogle videoer på Youtube hvor der var nogen som viste hvordan man kunne fiske efter metal med en supermagnet, tænkte vi at det måtte vi da også prøve.
Vi har derfor været ude og investere i to forskellige magneter med forskellig vægtstyrke som vi vil forsøge os med..


Magnetfiskeri Q & A

Kan en supermagnet finde guld, sølv og andre ædelmetaller ?
Nej en supermangnet kan ikke finde guld uanset hvor kraftig den måtte være. Guld er ikke magnetisk..

Er det lovligt at fiske med supermagneter ?
Hvis man ikke går ind på privatgrund eller på anden vis overtræder andre folk rettigheder ved at færdes i naturen så er vi ikke bekendt med nogen lovgivning der forbyder magnetfiskeri.

Kan magnetfiskeri være farligt ?
Svaret er måske. Alt efter hvor kraftig en supermagnet er så kan man normalt sagtens være ude for at man i søer og vandhuller kan finde skydevåben, knive eller måske ueksploderede granater. Disse effekter skal naturligvis håndteres med yderste forsigtighed og politiet kontaktes.
En anden ting du skal være opmærksom på er at jo kraftigere en magnet er des mere skal du også være opmærksom på dens trækkraft ifht. metaller der kan være i hjemmet. Vi har hørt om folk der har brækket deres fingre eller fået slemme klemlus..

Hvor er det bedst at fiske med supermagnet ?
Vi mener det er best at fiske i vandløb og mosehuller omkring storbyerne. Her dumpes der maget metalskrald af forskellig art..

Kan man findemønter med en supermagnet ?
Ja, det kan man godt. Dog er det langt fra alle mønter der er magnetiske. Generelt kan man nok sige at der er flere mønter der ikke er magnetiske, end der er mønter der er..

Magnet - 75 kg.
75 kg supermagnet
Magnet - 30 kg.
30 kg magnet
75 kg supermagnet
Pot magnet med krog, Ø 50 mm. Tråd M8

30 kg supermagnet
Pot magnet med krog, Ø 32 mm. Tråd M5

Video om magnetfiskeri
Magnetfiskeri i England
Herunder kan du se en lille video med nogle engelske mænd og drenge som er ude og magnetfiske i en flod, hvor de finder alt muligt spændende..