BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !


Garrett
TekneticsMinelabXP Metal detectors
Pinpointer
Såfremt detektorhobbyen virkeligt kommer til at fænge dig så er det helt sikkert at du før eller siden kommer til at investere i en pinpointer.

Pinpointeren er efter vores mening det mest uundværlige stykke tilbehør som du bør have med på detektorturen..

Pinpointeren er en slags mini-metaldetektor som du kan "stikke" ned i det hul som du har gravet og hurtigt lokalisere metalgenstanden i jorden. Pinpointeren reagerer på selv de mindste stykker metal..ja helt ned til bittesmå små guldflager hvis du skulle komme uden for Danmarks grænser..

Alle seriøse detektorfører ejer altså en pinpointer og kort sagt så drejer det sig om tre ting.. det ene er at grave mindre huller, den anden er at finde det du graver efter hurtigere, og sidst men ikke mindst så drejer det sig om at maksimere din effektivitet og spare tid på detektorturen, ganske enkelt.

Efter vores mening så findes der kun to mærker som du bør investere i hvis du vil have det bedste af det bedste. De to mærker er Garrett eller Minelab.

Vi har selv begge modeller og vil ikke komme med en dom over hvad vi synes er bedst, da der er særlige fordele ved hvert enkelt mærke, men tag evt. et kig på de mange testvideoer som der ligger på Youtube og bedøm selv.
Garrett Pinpointer
Minelab Pinpointer
Minelab Pro-find 25
Mine Lab Pro-find 25
Sammenligning...