BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for alle aldre !


Garrett
TekneticsMinelabXP Metal detectors
Metaldetektorer til undervandsbrug
Stacks Image 412
De fleste kvalitets detektorer på markedet idag er udstyret med et vandtæt søgehoved og skaft hvilket gør at disse metaldetektorer fint egner sig til søgning på stranden eller i vandkanten. Såfremt du ønsker at søge på dybere vand eller måske endda snorkle eller dykke med detektoren skal der dog lidt mere specialiseret udstyr til. De fleste større firmaer har detektorer i sortiment som kan bruges under vand, enten til en 2-3 m dybde eller endnu dybere.
Hvis du søger en detektor til brug i åer, søer og andre ikke så dybde steder tilbyder Garrett Metal Detectors eks. deres meget populære AT Pro modeller og Minelab Metaldetectors deres helt nye CTX-3030..
Odyssey Marine Exploration
Mark Gordon, grundlæggeren af Odyssey Marine Exploration havde en drengedrøm om at starte et firma som kunne leve af at finde historiske skatte under verdenshavenes overflade. Denne drøm er gået i opfyldelse og i 2012 skrev firmaet sig formentligt ind i kommende udgaver af Guinness World Records da man fandt det sunkne skib SS Gasiopeia med en last af 42 tons sølvbarrer..
Garrett AT Pro International
Garretts AT Pro fåes i både en amerikansk udgave (AT PRO) og en udgave tilpasset europæiske jordbundsforhold (AT PRO International). Den europæiske udgave er desuden software-mæssigt tilpasset til de fund og eks. mønttyper som der forventes at blive fundet under søgning i Europa...