BilligMetaldetektor.dk

En sjov og spændende hobby for både voksne og børn !
Garrett Metal Detectors
Stacks Image 5
Garrett Metal Detectors er et af verdens største firmaer inden for metaldetektorer. Firmaet som er grundlagt i USA blev startet for mere end 40 år siden, helt præcist tilbage i 1964.
Garrett har en stor verdensomspændende fanskare som loyalt sværger til deres produkter og de er kendt for høj kvalitet og innovativt design. Ja, Garrett har sågar forbindelser til den amerikanske rumfartsorganisation NASA. Garrett er også blandt pionererne på markedet for sikkerhedsdetektorer, altså dem som bla. bruges i lufthavne og lignende. Desuden laver Garrett også professionelle metaldetektorer til militært brug, bla. til at finde og fjerne miner..
Garrett Metaldetectors er et mærke som vælges af mange erfarne detektorfolk, men også mange nybegyndere vil ofte starte ud med en Garrett detektor.

Tag et kig på nedenstående links og find mere information om Garrett´s sortiment inden for metaldetektorer. Måske finder du ud af, at der skal stå Garrett på din næste- eller måske første detektor.

2016
Garrett er på vej med detektornyheder for 2016. De nye modeller hedder Garrett Ace 200i/300i/400/400i og kommer i den velkendte gule farve. i-serien er de “internationale” modeller som er specielt tilpasset europæiske forhold hvad angår jordbundsforhold og metaltyper i mønter..

Læs mere om
Garrett Ace 400

2017 - Garrett AT Max
Vi har ikke haft fornøjelsen af at prøve den endnu men Garrett har lanceret en “opgradering” til en af vores favoritter AT Pro International. Den nye maskine hedder AT Max og kommer både i en udgave der er tilpasset det amerikanske marked og det europæiske. Som udgangspunkt er de største forskelle på den amerikanske og den europæiske model at den europæiske er med cm. angivelse på displayet hvor den amerikanske er med tommer, men ud over det så er der også forskel i elektronikken hvor de to modeller er tilpasset de særlige kontinentale jordbundsforhold..
Ligesom AT Pro modellen så er den nye AT Max vandtæt helt ned til 3 meters dybde hvilket vist er lidt dybere end AT Pro kan klare. Ud over det så medfølger der bla. også trådløse hovedtelefoner (ej vandtætte) til AT MAX..

> Læs mere om
Garret på deres hjemmeside
> Se Detektorshops
tilbudsside med metaldetektorer fra Garrett.
> Se videoer på Garrett´s officielle
Youtube kanal
> Find Garrett på
Facebook
Garrett 200i, 300i og 400i
Stacks Image 233
Nyt skal prøves !

Garretts i-modeller
er Garretts nyeste modelserie inden for “begynder” detektorer. Ok, der er måske nok nogen der vil sige at de nye modeller ikke helt er begynder-detektorer i og med at den billigste af den nye metaldetektor (i200) rent prismæssigt ligger på ca. 1600-1700 kr. Dermed kommer den nok også til at afløse verdens måske mest solgte metaldetektor Garrett Ace 150, som også er vores egen favorit detektor når det skal gå stærkt og som vi har haft så mange gode fund med !

Hvad er så forskellen på Ace 150 og 200i ?
Umiddelbart kan vi ikke se at der er den helt store forskel rent udseende mæssigt. Rent funktionelt er den største forskel at der på i200 er kommet nr.id angivelse på fund. Dvs. at hvis du eks. leder efter mønter på stranden så vil du eks. kunne se at det er en 20 kr. mønt du har fundet ved ast kigge på nummeret i displayet. Vel og mærke kan det selfølgelig kun lade sig gøre hvis du på forhånd har tjekket hvordan en 20-krone slår ud på detektoren og hvad id-nr den har.
Endnu en forskel er ret så tydeligt på displayet hvor der nu også er kommet dybdeangivelse i cm. På de tidligere modeller, både Ace 150, 250 og Euro Ace var dybdeangivelsen anført i amerikanske tommer.
Garretts AT Pro International
Garrett AT Pro International
Garretts AT Pro International er Garretts topmodel inden for almindelige konsument detektorer. Detektoren er tilpasset det europæiske marked hvilket vil sige at den softwaremæssigt er indstillet til at reagere bedst muligt på "europæiske" mønter og jordbundsforhold..
Desuden er detektoren udstyret med "Nr. ID" og er vandtæt ned til ca. 3 M.

Vi har selv haft denne detektor og hold da op hvor var det bare fedt at have den med på ferie til Italien eller Thailand hvor vi kunne bade/snorkle med detektoren og finde mønter og ringe længere ude i vandet.

Fordel: Vi elsker Garrett detektorer for deres bruger venlighed og måden de viser “signal” på, både i display og mht. lyd. AT Pro er en avanceret detektor hvis man vil bruge alle funktioner men den kan også indstilles til at fungere mere som en begynder detektor.

Ulempe: den er relativt tung, så hvis du ska på detektortur i flere timer kan det godt være lidt hårdt for armen at svinge rundt med AT Pro´en.

Garrett AT PRO International kan købes billigt i Danmark hos Detektorshop til ca. 5700,- Køb den hvis du vil have noget af det bedste fra starten..Vi har den selv :-)
Garrett Pro-Pointer AT
Så er der kommet en vaskeægte verdens-nyhed fra den amerikanske detektorproducent Garrett Metaldetectors. Garrett er klar til salg med opgraderingen til verdens mest solgte pinpointer som kommer til at hedde Pro-Pointer AT…
Læs mere >
Garrett


Historien om Garrett Metal Detectors
Billig Garrett Detektor
Garrett Ace 150 Detector Shop
Kr. 1.499,-*
Vi har fundet rigtigt mange ting med vores Garret Ace 150 - se vores fund Klik her
Garrett Ace 150
Dette var vores første rigtige detektor er er efter vores overbevisning den billigste "rigtigte" mærkevaredetektor på markedet. Garrett er en af verdens største producenter af metaldetektorer og du kan læse mere om firmaet andet steds på vores hjemme side.

Ace 150 er utrolig nem og enkel at betjene også for børn. Den har diskrimination så den kan skelne forskellige metaltyper fra hinanden eks. sølvpapir og jernskrald fra guld og sølv. Søgehovedet er vandtæt så du eks. kan søge i vandkanten på stranden og skaftet kan indstilles så børn ned til ca. 6 års alderen også vil kunne bruge detektoren.
Garrett Ace 250
Kvalitetsdetektor der er nem i betjeningen og dermed kan bruges af alle. Detektoren har både pinpoint og diskriminering af forskellige typer metal, hvilket ikke findes på den mindre model Ace 150. Pinpoint funktionen gør at du mere præcist kan finde ud af hvor i jorden metallet ligger og du slipper for at grave alt for store huller.
Søgehovedet er vandtæt så man kan søge i vandkanten ved stranden uden den tager skade. Skaftet er indstilleligt så den kan bruges af både voksne og børn ned til ca. 6 års alderen uden problemer. Bruger AA-batterier som holder til mange timers brug..
Stacks Image 764
Kr. 1.899,-*
Garrett GTI 2500
Særligt dybdesøgende metaldetektor..
Frekvens 7,2 kHz - 9,5" søgehoved - Bruger 8 stk. AA batterier. OBS ! kan udvides med TreasureHound søgehoved som kan øge søgedybden op til det dobbelte ifht. almindelige detektorer.
Læs mere her !
2500
Ca. pris 8.499,-
Garrett Metal Detectors - BilligMetaldetektor.dk